donderdag 17 februari 2011

Televisieshows

Ik vind het vaak erg jammer dat ik niet in Amerika woon en hier in Nederland geen Amerikaanse tv zenders kan ontvangen! Ik zou zo graag een televisiezender als the Foodnetwork Channel hier in Nederland op tv kunnen zien! Het lijkt me echt geweldig.
Een tijdje geleden vond ik het volgende programma: Chocolate with Jacques Torres. Volgens mij wordt het al een aantal jaren niet meer uitgezonden op the Foodnetwork Channel, maar alle afleveringen zijn te downloaden via de volgende link. Hiervoor moet je wel een account aanmaken, maar als je dat doet kun je ook nog vele andere series kijken.

Image
Chocolate with Jacques Torres

Ik vind dit zo'n geweldig programma, omdat Jacques Torres met allerlei huis, tuin en keuken spullen de mooiste chocolade creaties maakt. Van hele sculpturen tot bonbons, van doosjes tot schilderijen van chocolade. Echt leuk om te zien!

Verder is er natuurlijk ook altijd nog Buddy van Cake Boss. Hij presenteert nu een nieuw programma genaamd The Next Great Baker. Hieronder de links voor de afleveringen:

The Next Great Baker

Seizoen 1 Aflevering 1
Seizoen 1 Aflevering 2
Seizoen 1 Aflevering 3
Seizoen 1 Aflevering 4
Seizoen 1 Aflevering 5 
Seizoen 1 Aflevering 6
Seizoen 1 Aflevering 7
Seizoen 1 Aflevering 8

In deze afvalrace strijden 10 "Pastry Chefs" om de titel Next Great Baker. De winnaar komt naast Buddy te werken in Carlo's Bakery en krijgt daarbovenop nog eens $50.000!

Ook zijn heb ik vier nieuwe afleveringen gevonden van Fabulous Cakes waar je een kijkje achter de schermen krijgt bij de top bakkerijen in de USA.Je kunt alle acht afleveringen hier vinden.

Last but not least...Ik heb slecht één aflevering kunnen vinden: Aflevering 9 van Seizoen 2 van CUPCAKE WARS! En het is ook nog eens een speciale aflevering, want het thema is Valentijnsdag! 
Je kunt de aflevering hier bekijken. Veel kijkplezier!

5 opmerkingen:

 1. geweldig, ik ben helemaal verslaafd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mirtje,
  Ik volg je blog al een tijdje en ik heb je nu genomineerd voor de Liebster Blog Award. Wil je weten waarom je deze verdiend hebt, kijk hier dan eens:

  http://uitpaulineskeuken.blogspot.com/2011/02/liebster-blog-award.html

  Groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Mirtje, kijk ik net op je blog die ik al een tijdje volg om je de liebester award te geven en nu zie ik dat je die van mij voorgangster al gekregen hebt ook. Dan is hij vast dubbel verdiend. Op mijn blogje staat waarom ik hem aan jou wil geven.
  http://noekes.blogspot.com/2011/03/zon-leuke-award-gekregen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mirtje
  Bij toeval kom ik op je blog.
  Leuk blog heb je, en ik heb je bij m`n favo`s gezet
  Wij hebben hier schotel en hebben dus ook foodchannel.
  We zijn dus geregelde kijkers.
  M`n man ook want die houd ook van koken.
  Fijne dag nog
  Groetjes.
  Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow lijkt me heerlijk me dat gewoon op de tv te kunnen ontvangen! Bedankt voor het compliment :)...altijd leuk om te horen dat mensen mijn blog leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen