vrijdag 2 augustus 2013

Hollandse Cupcakes en meer...

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb gepost. Het wordt dus weer eens tijd voor een update. Ik ben nog steeds elke maand aan het schrijven voor Huisjekijken Magazine, en daardoor blijf ik bezig met cupcakes bakken. Voor Koninginnedag heb ik Hollandse Cupcakes gemaakt. Hieronder het resultaat!
Koninginnedag Cupcake

Het zijn mandarijn cupcakes met een basisbotercrème in 3 kleuren. Het recept voor de cupcakes vind je hier. Voeg aan dit recept het sap en de schil van twee mandarijnen toe.
Het recept voor de botercrème vind je hier. Verdeel de botercrème in drie gelijke delen. Voeg aan één van deze delen blauwe kleurstof toe. Voeg aan een ander deel rode kleurstof toe en laat het laatste deel ongekleurd.
Voorzie de cupcakes eerst van een laag blauwe botercrème, dan van de witte botercrème en maak het af met de rode botercrème.

Verder ben ik bezig geweest om een aantal van mijn recepten opnieuw uit te proberen en te verbeteren. Daardoor kreeg ik ook de kans om mooie foto's te maken van al deze cupcakes! Hieronder het resultaat!

Aardbeien Cupcake

Vanille & Witte Chocolade Cupcake

Banana Split Cupcake

Oma's Appeltaart Cupcake

Vanille & Chocolade Cupcake

2 opmerkingen: