donderdag 12 augustus 2010

Stylish Blogger Award

Wow! Dit had ik nooit verwacht! Thea van Every Life has a story heeft mijn blog genomineerd voor de Stylish Blogger Award. Super leuk! Heel erg bedankt!
Het is nu de bedoeling dat ik 5 weetjes over mezelf vertel en ik mag ook 5 blogs nomineren voor de Award.
Laten we beginnen met de 5 weetjes. Ik vind het wel leuk om vijf weetjes te geven die te maken hebben met mijn blog en mijn passie voor patisserie. Hier komen ze:

1. Ik vond het altijd al leuk om te koken, maar mijn interesse voor patisserie, en dan cupcakes in het bijzonder, is begonnen toen ik het boekje Cupcakes van Sue McMahon kocht. Sindsdien ben ik op internet naar cupcake recepten gaan zoeken en ben ik ook met deze blog begonnen.2. Ik heb een ongelooflijke grote collectie bakboeken! Volgens mij staat er voor een klein fortuin boeken in mijn kast over cupcakes, taarten, chocolade en patisserie! Mijn favorieten zijn Le Livre d'Or du Chocolat (of kort gezegd mijn Chocolade Bijbel) en The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts, een van mijn laatste aanwinsten :).

3. Mijn vader zijn collega's zijn grote fans van mijn cupcakes! Haha! Als ik weer een los ben gegaan neemt hij er een aantal mee naar zijn werk. Ook mijn familie en vrienden zijn graag als proefkonijn voor nieuwe creaties. Zo heb ik al een keertje mijn tante haar verjaardag 60 cupcakes gebakken. Dat was echt super leuk om te doen!

4. Wat ik op dit moment het aller aller allerliefst zou willen is een eigen bakkerij beginnen. Dat is mijn grootste droom. Maar goed...misschien is het wel verstandig om eerst mijn studie af te maken :P. Gelukkig heb ik daar ook veel plezier in!

5. Even heel iets anders. Ik ben in mijn leven twee keer naar Frankrijk verhuisd. In totaal heb ik daar zo'n vijf jaar gewoond. De Hypermarchés daar zijn voor mij een hemel op aarde. Je kunt daar zoveel verschillende producten vinden, vooral ook op gebied van patisserie. Ik kom er nog regelmatig in de vakanties en dan wordt er flink ingeslagen!
Volgende week ben ik jarig (ik word 19 jaartjes jong) en dan ga ik met mijn moeder naar Parijs :D. Ik hoop ook een bezoekje te kunnen brengen aan MORA, een winkel gespecialiseerd in kookgerei. Lekker shoppen! En daarna een grote verjaardagstaart bakken als ik weer thuis ben!

Zo, weten jullie ook weer iets meer over mij. Nu mijn nominaties voor de Stylish Blog Award. Ik volg eigenlijk maar weinig Nederlandstalige blogs, dus ik heb ook een aantal buitenlandse blogs genomineerd:

1. Loyoya's Kitchen van Barbara: Een hele leuke blog waar niet alleen posts met overheerlijke recepten in staan, maar ook over lifestyle en fotografie. Daarnaast zijn de foto's altijd prachtig en is Barbara een mede cupcake fan!

2. Pretty Girly Things van Amber: Ook zo'n leuke blog! Naast de leuke posts over beauty staan er ook overheerlijke bakrecepten op met foto's waar je van gaat watertanden.

3. Carolines Blog van Caroline Brouwer: Sinds Caroline Brouwer een aantal reacties op mijn blog heeft geplaatst ben ik haar blog gaan volgen. Hierop worden dagelijks heerlijke recepten gepost met hele mooie foto's erbij. Hartstikke leuk!

4. Sweetest Kitchen van Jamieanne: Dit is een van de eerste blogs die ik volgde. Voorheen heette haar blog "The Cupcakes Review" en bakte ze alleen cupcakes. Nu heeft ze haar blog uitgebreid met heerlijke recepten van allerlei zoete dingen! En ook weer met hele mooie foto's.

5. How to Eat a Cupcake van Cassie: Een super leuke blog met echte Amerikaanse recepten. Daarnaast is Cassie bezig met het oprichten van haar eigen bakkerij, Flour Child Bakery & Dessert Café. Aangezien dit ook een droom van mij is vind ik het leuk om over haar ervaringen te lezen.

Ik wil Thea nogmaals bedanken voor de nominatie. Het is altijd leuk om een compliment te krijgen over je blog!

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Dank je wel. Ik ga er een post aan wijden. Leuk leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! :D Ik heb hem een hele tijd terug ook eens gehad maar zet hem er zeker weer op! :D Dankjewel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Mirtje,
  Dank je wel voor de award. Ik ben zeer vereerd!
  Ik vind het ook erg knap wat jij allemaal maakt en zeker omdat je nog zo jong bent!
  En alvast gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier in Parijs.
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag gedaan allemaal! Ik volg jullie blogs met veel plezier. Blijf vooral door bloggen :D!

  @ Caroline
  Dank je wel. Dat gaat wel lukken denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo,

  Superleuk om nu ook eens wat nederlandse blogs te lezen. Ik volgde vooral Amerikaanse blogs, maar blijf die van jou ook zeker volgen!

  Gefeliciteerd met je award.

  BeantwoordenVerwijderen