woensdag 25 augustus 2010

Cake TV Shows

In Amerika is het de normaalste zaak van de wereld om 10 verschillende series te hebben over cakes en cupcakes. Helaas is het in Nederland nog niet helemaal doorgedrongen. Gelukkig hebben we het World Wide Web nog :D. Een aantal afleveringen van de series staan online. Omdat er grote vraag naar is vanuit ons kleine landje zal ik in deze post een aantal links plaatsen naar verschillende leuke series.

Cake Boss
Buddy Valastro en zijn familie runnen een ontzettend succesvolle bakkerij in New Jersey. Hij en zijn crew maken echt geweldige taarten voor diverse gelegenheden. 
Je kunt een aantal episodes hier vinden. En ook hier staan er een aantal.
Daarnaast staat er ook een groot deel op youtube (vaak opgesplitst in drie delen). Hier kun je een volledige episode list vinden. Vul op youtube gewoon de naam van de aflevering in en je krijgt in de meeste gevallen wel resultaat.
Cupcake Wars
Deze is al bekend op mijn blog. Je kunt de links hier en hier vinden. Ik heb helaas de laatste aflevering nog niet kunnen vinden.

DC Cupcakes
De twee eigenaressen en zussen van Georgetown Cupcakes geven een kijkje achter de schermen in hun succesvolle  cupcake bakery. 
Je kunt hier twee afleveringen vinden. En ook hier kun je een aflevering vinden. 


Fabulous Cakes
Deze serie volgt een aantal van de beste bakkers van de US. Je krijgt een goede indruk hoe de bakkers te werk gaan bij het maken van speciale taarten voor specifieke klanten.
Hier kun je een aantal afleveringen vinden.

Ultimate Cake Off
Vergelijkbaar met Cupcake Wars, alleen strijden de kandidaten in deze serie door het maken van de meest indrukwekkende taarten. 
Hier kun je twee afleveringen vinden.


Zo...nu kunnen we weer even vooruit :D. Enjoy!

4 opmerkingen:

 1. Leuke links, ik volg al deze programma's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha. Verslavend hè?
  Ik kan alleen die laatste aflevering van Cupcake Wars niet vinden :(. Dat is wel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mirtje,

  Waar kun je volgens jou de beste mini cupcakes in Amsterdam vinden? Ik heb een feestbedrijf (het allerleukste Feest) en heb de ervaring dat Lily's cupcakes erg lekker zijn maar ben op zoek naar andere adresjes in Amsterdam. Vanaf 2011 wil ik deze geregeld gaan gebruiken voor kraamfeesten.

  Hartelijke groet,

  Helen Sumter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. yes nog meer kijk plezier! Thanks :). Cake boss is leuk he...ik ben helemaal gek op deze tv show. helemaal geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen