woensdag 28 juli 2010

Cupcake Wars Episodes!


In de Amerikaanse tv-show Cupcake Wars proberen vier Cupcake Baker's te bewijzen dat zij de beste cupcakes kunnen maken. Elke week strijden ze om de hoofdprijs van $10,000 en de kans om hun cupcakes te presenteren op een Celebrity Event.

De kandidaten worden beoordeelt door een jury. Deze bestaat uit de eigenaresse van Sprinkles Cupcakes, Candace Nelson, en chef en co-eigenaresse van MadMac (een online macarons winkel), Florian Bellanger. Het derde jurylid is elke week verschillend.


Candace Nelson

Florian Bellanger

Op youtube staan verschillende filmpjes van Cupcake Baker's die auditie doen voor het programma. Echt super leuk, aangezien ze niet alleen veel passie laten zien voor hun vak, maar je krijgt ook vaak een kijkje achter de schermen.
In Nederland kun je deze tv-show niet ontvangen, maar gelukkig bestaat het internet! Ik heb vier afleveringen online kunnen vinden!
Hieronder de links! Enjoy your Cupcakes!

Cupcake Wars Season 1 Episode 1- George and Ann Lopez Charity Golf Tournament

Cupcake Wars Season 1 Episode 2- SeaWorld Birthday Bash

Cupcake Wars Season 1 Episode 3- Matchmaking Party

Cupcake Wars Season 1 Episode 4 Ace of Cakes 100th Episode Celebration

Hopelijk volgen er meer. Voor meer informatie over Cupcake Wars volg deze link. Hier staat ook een lijst van alle afleveringen met daarbij de recepten uit elke aflevering!

Oh! En dit is ook leuk!

3 opmerkingen:

 1. Oooh wat leuk! Ik ga vandaag eens kijken. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ze zo graag zien, maar ik kan niets zien :(. Er komen geen filmpjes. Doe ik iets verkeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet op de rode play knop drukken, dan even wachten, dan wordt hij groen en dan moet je nog een keer drukken. Als het goed is moet het filmpje het dan gewoon doen!
  Hoop dat het werkt, het is echt super leuk om te kijken :D.

  BeantwoordenVerwijderen