maandag 6 september 2010

Holland's Cupcake Challenge September - CANDYBARS

Twix Crunch Cupcake

Twix Crunch Cupcake: Vanille Cupcake gevuld met Karamelsaus met een Crunchy Twix Karamel Botercrème, ondergedompeld in gesmolten Melkchocolade!

Eindelijk is het zover! Mijn eerste deelname aan Holland's Cupcake Challenge! Ik heb er zo naar uitgekeken! Deze geweldig leuke Challenge, opgericht door Barbara van Loyoya's Kitchen is echt het beste initiatief ooit! Ik heb super veel plezier gehad in het maken van mijn cupcakes.
Het geheime ingrediënt, Candybars, was zeker uitdagend maar ook erg inspirerend. Helaas was het niet mogelijk om meerdere inzendingen te doen, want ik wilde eigenlijk alles uitproberen.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor Twix als Candybar voor deze Challenge. Ik wilde graag een Twix "namaken" in een cupcake. Het resultaat is een Vanille cupcake, gevuld met Karamelsaus, Karamel Zwitserse Meringue Botercrème met stukjes Twix, ondergedompeld in gesmolten Melkchocolade. Zo...dat is een hele mond vol zou je zeggen, alleen vond ik ze toch een beetje kaal. Dus heb ik nog wat stukjes Twix bovenop de cupcakes gestrooid! Haha...het is niet voor niets het belangrijkste ingrediënt!
Hieronder twee foto's: op de linker de cupcake voordat deze in de chocolade is gedompeld, en aan de rechter kant het uiteindelijke resultaat.


 Deze Cupcake Challenge is niet voor niets een wedstrijd. Je kunt er ongelooflijk leuke prijzen mee winnen! Namelijk het volgende:

400 g cupcake mix
24 marsepein anemonen
12 pricess cupcake wrappers
250 g funcakes marsepein paars
Kaarsjes rose
Pareltjes roze
En decoratiegel 1 tube


Een vintage schortje

Cupcake gummetjes


1x cupcake zakdoekjes
1x lipbalm Wildberry Cupcake
1x cupcake tandenfloss
1x biscuitgummetje
1x chocokoekiegum


Ik zou het super gaaf vinden om deze prijzen te winnen. Maar daarvoor heb ik wel jullie hulp nodig. Daarom wil ik iedereen vragen op mijn Twix Crunch Cupcake te stemmen. Dit kun je doen op http://hollandscupcakechallenge.blogspot.com/ vanaf 21 september! Alvast bedankt!

4 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Ik doe alleen niet mee dit keer, ik hou niet van candybars en vind ze ook iets te duur om 'zomaar' even uit te proberen terwijl ik er dus niet van hou. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ik ge er morgen aan beginnen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er super uit! echt een plaatje!
  en het klinkt ook heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Amber
  Dank je wel. Jammer dat je niet meedoet. Gelukkig is er volgende maand weer een challenge!

  @ Stijn
  Ik ben benieuwd naar je candybar cupcake! Succes en veel plezier met bakken!

  @ Analosa
  Dank je wel :). Jou Chuncky Cupcake lijkt me ook echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen